Header Ads

Son Haberler
recent

İnternetten Para Kazanma | Blogger #1


interentten-para-kazanma



Evet, internetten para kazanma konusunun 4. Yazısı ile sizlerleyiz, bu gün sizlere Blogger'da blog açmak, para kazanmak hakkında bir kaç şeyden bahsedip sonrasında para kazanmaya başlayacak bir blog nasıl kurulur onu anlatacağım.


Blogger Nedir?



Blogger Google Tarafından kurulmuş TAMAMEN ücretsiz bir Blog sistemidir, alan adına para vermez, hosting ' e para vermezsiniz sadece yayınlar ve paranızı alırsınız, Arkasında Google olduğu için oldukça güçlü bir sistem Genel olarak engellere takılmaz akıcı ve hızlı, acemiler için önerilir Profesyonellerin de kullandığı bir platform ama.



Blogger 'mı WordPress 'mi?


Wordpress 'de Blogger gibi ücretsiz ancak kısıtlı imkanlara sahipsiniz size verilenlerin dışına çıkma olanağınız maalesef yok, WordPress'i Ayrı olarak indirip kendi hostinginize kurabilirsiniz bu şekilde biraz daha hızlı ve engelleri kaldırılmış bir site elde edersiniz, Blogger da bahsettiğimiz gibi öyle bir sorun yok her şey son hız kısıtlama yok ancak unutmamak lazım para vermediğiniz zaman birisinin alan adı örn : ..... .wordpress.org ....... .blogspot.com    bunları değiştirmek için kendi alan adınızı alıp bağlıyorsunuz onun dışında başka engel kalmıyor, sadece alan adlarına para verip temayı da ücretsizlerden kullanırsanız 61 ~ 72 TL ye 1 Yıllık blog açabilirsiniz, İlerleyen Dolar kurlarında bu fiyat artabilir. 1 yıl sadece alan adına para vereceksiniz öteki ay da o alan adını yenileyeceksiniz o kadar başka hiç bir şey yapmayacaksınız.


Blogger 'a nasıl başlarım?


Öncelikle bir Google hesabınızın olduğunu var sayarak anlatmaya başlıyorum, Google hesabı olan herkes Blog açabilir, Youtube'da kanal açabilir Google Hesabınız olsun yeter, blogger.com adresine giriş yapıp karşınıza çıkan yerden "Yeni Blog" Yazana tıklamanız gerekiyor, sonra sizden bir Başlık, Adres isteyecek Başlık Kısmına Blog Başlığınızı yazın Adres kısmına da ne isterseniz, biz teknoloogs.blogspot.com olarak aldık adımızı, eğer uygunsa zaten onay verecek, "Tamam" butonuna bastıktan sonra blogunuz oluşuyor, ne kadar basit değil mi? Evet evet bu kısıma kadar her şey basit... Asıl olay bundan sonra başlıyor, Blogger nedir diye bir giriş yaptık toplam 3 Parça haline olacak yazımızın ilk parçası bitti bundan sonraki yazı da blogger ayarlarını yapıp ilk makaleyi gireceğiz, 3. kısımda da Para kazanmaya hazır hale getireceğiz.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.