Header Ads

Son Haberler
recent

İnternetten Para Kazanma | YouTube













YouTube Para Kazanma





Attığınız videolar belirli bir izlenmeye ulaştıktan sonra Google sizin hesabınızı onaylar ve para kazanmaya başlarsınız.  2018 yılından öncesine kadar 10.000 izlenme alınca Google AdSense etiketleri alarak videonuza reklam ekleyebiliyordunuz ancak 20 Şubattan sonra Google kuralları değiştirdi.Detaylara aşağıdan ulaşabilirsiniz.
youtube-para-kazanma




İşte kurallar:
1.Videonuzun son 12 ay içersinde toplam 4000 saat izlenme alması gerekiyor.
2.En az 1000 abonenizin olması gerekiyor.
Google’ın bu kararı almasının sebebi çok belli onlarca YouTube hesabının açılıp belirli içeriklerin birden çok kanala birden yüklenmesi.




YouTube ’de çok izlenip para kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler:
1.Özgün içerikler atın kimsenin daha önce paylaşmadığı videolar çekin.

2.Düzenli olarak YouTube kanalınıza videolar yükleyin.Siz  YouTube’ye ne kadar  değer  verirseniz YouTube de sizin sayfanıza değer vererek sizin videolarınızı öne çıkarır.

3.YouTubedek i izleyici sayınızı  arttırın.Çevrenizdeki kişilere videolarınızı izleterek ve kanalınıza abone oldurarak başlayın.

4.Kanal hakkında sosyal medya açarak daha fazla kitleye ulaşın.

5.Videolarınza kaliteli ve güzel İntrolar  yapıp ekleyin.

6.İzleyiciyi sayfanıza çekcek  logo tasarlayın.

7.Videolarınızın kapak fotoğrafları ne kadar ilginç olursa izleyicilerin videonuza tıklama oranı o kadar yüksek olur.

8.Video içeriğindeki anahtar kelimeleri başlıklarda kullanarak konu ile ilgili arama yapan izleyicilere ulaşmanızı sağlayın.

9.Kaliteli video açıklamaları yazın.

10.Etiketler videonun bulunabilmesini sağlar o yüzden videonuzu yüklerken video ile alakalı etiketler yapın.

11.Kartlar kullanarak videolarınızın izlenmesini sağlayın. Kartlar video durdurulduğunda veya sonlandırıldığında çıkan görüntülü video bağlantılarıdır.




youtube-para-kazanma











AdSense Nedir?
-Google’ın geliştirdiği web site sahiplerinin para kazanmasına yardımcı olan bir servistir. Şuan web sitelerine bakarsak elde ettiği gelirlerin çoğu reklamlardan gelmektedir.

-Google reklam alır ve adsense  üyelerine dağıtır.Sizde bu reklamları belirili bir ücret karşılığında web sitenizde gösterirsiniz.Alacağınız ücret ise web sitenizin tıklanma oranına göre değişir.








AdSense’ye kayıt olmak?
-AdSense’ye kayıt olmak için üyelik başvursunda bulunacaksınz.Ardından Google sizin Web site trafiğinizi inceleyip kayda değer ziyaretçilere ulaştığınız kanısına varırsa sizin üyeliğnizi kabul eder.

-Google gereken bilgileri sizin evinize kadar üstünde Google yazan bir zarfla gönderir.

-Google bu işten tonlarca para kazanıyor ve size az bir kısmını gönderiyor. Bu işte Google’ın hiç hiçbir zararı yok. Tabiri Caizse Google sizin üzerinizden para kazanıyor.
-Google parayı  da dolar şeklinde hesabınıza yatırıyor.



1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.