Header Ads

Son Haberler
recent

Twitter'da Aniden Fenomen Olma !


Son zamanlar da Sosyal medya da daha önce hiç görmediğimiz Fenomenler ortaya çıkmaya başladı, bu fenomenler nereden geliyor nasıl bir anda ortaya çıkıyor nasıl oluyor da o kadar takipçiye ulaşıyorlar da büyük kitlelere hitap ediyor biliyor musunuz? Eğer bu gün buraya bunu öğrenmek ve siz de o fenomenler arasında yer almak istiyorsanız hoş geldiniz doğru adrestesiniz, bu rehberin sonunda bir Twitter kurdu olacak Twitter'ın sizlere sunduğu takipçi beğeni yorum gibi garip engellere artık takılmayacaksınız.

Bu fenomenler bir anda nereden çıkıp geliyor?


Başta da dediğimiz gibi, bu fenomenler bir anda ortaya çıkıyor tonlarca beğeni sahibi oluyor ve büyük kitlelere hitap etme yönetme şansını yakalıyorlar, aslında bu fenomenler bir anda ortaya falan çıkmıyorlar hepsi zamanında bir çaba göstermiş daha sonra önceden adını duyurmuş tanıdık insanlar tarafından ellerinden tutularak büyüyorlar, bu fenomenler son zamanlar da kitap falan çıkartmaya da başladı şahsi fikrim bu kadar çabuk tanınan bu kadar çabuk çıkış yapan insanların kitap yazması saçma, her neyse konudan sapmayalım
Çıkış yapmak için kendi kitlenizi bir süreliğine oluşturmanız gerekiyor sonrası zaten otomatik olarak geliyor, peki kendi kitlemizi nasıl oluşturacağız, kendi kitlemizi oluşturmak için yapmamız gerekenler çok basit aslında, fenomen bir hesap buluyoruz örnek vermek gerekirse Semih Varol, Cem Yılmaz ya da Can Yılmaz. Bu fenomen hesapların takipçilerini kendimize GT yöntemi ile çekmemiz gerekiyor, ama Instagram da ki gibi girip de yorumlar kısmına GT ya da Geri Takip yazmayacağız, siz sadece takipçiler kısmına girip onları takip edin onlar otomatik olarak size dönüş yapacak zaten Twitter'da işler bu şekilde ilerliyor biraz. Otomatik takip programı olarak Chrome eklentisi olan Mass Follow Eklentisini öneriyorum ona da Buradan Erişebilirsiniz, otomatik takipe bıraktık ama ilk 500 ila 1000 takip etmeden sonra hesabımız engele takılacak be o gün için takip edeceğiniz insan sayısı bitecek, sonrasında ne yapıp da daha fazla kişiyi takip edeceksiniz?


Twitter 'da takip etme engeli nasıl kaldırılır?


Twitter 'da takip etme engelini kaldırmak için yapmamız gerekenler oldukça basit, Yine bir Google Chrome Eklentisi olan TouvhVPN 'i indiriyor ve engel yediğimiz an ülkemizi değiştiriyoruz, ülkemizi değiştirince 1000 ya da 500 kişi daha takip edebiliriz o ülke den de engel yedikten sonra bir daha değiştirin, gün içinde 12 ülke değiştirip 12K kişiyi takip bile edebilirsiniz.
Bu kadar işlemi yaptıkran sonra Twitter Who Doesn't Follow You Sitesine giriyor ve 24 Saat sonra sizi takip etmeyi bırakan herkesi takipten çıkartıyorsunuz, Twitter da ne kadar kişiyi takip ettiğiniz önemli değil. Daha sonra başka bir hesap daha kasarak iki hesabı kendi arasında RT yaparak geliştirebilir siz de o bir anda çıkan fenomenlerden kolaylıkla olabilirsiniz.


Kaynak : https://deletetusu.blogspot.com/2019/06/twitter-da-fenomen-olma.html

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.