Header Ads

Son Haberler
recent

PUBG Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu !





Son dönemlerin popüler hayatta kalma oyunlarından olan PUBG henüz oynayamayanlar için bir indirim yaptı, Normal de 118TL Olan PUBG Xbox 'için %100 indirime girdi Oyun kısa süreliğine Ücretsiz olarak satışta


PlayerUnknown's Battlegrounds, tanınan ismiyle PUBG, oyun dünyasının ikonik yapımlarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor dünyanın her yerinden milyonlarca oyuncunun vazgeçilmezi durumuna gelen oyun, rakibi Fortnite ile beraber battle royale türünün en mühim temsilcisi konumunda.

Microsoft, 10-11 Kasım tarihlerinde düzenleyeceği X018 faaliyeti evveli "Ücretsiz Oyun Günleri"  promosyonunun bir parçası olarak PUBG’yi Xbox Live Gold üyeleri amacıyla bedava duruma getirdi. Gold üyeliği olmayanları da unutmayan şirket, bu kullanıcıların hafta sonu süresince sevilen oyunu bedava bir şekilde online oynamalarına izin verecek.

Bugün itibarıyla bedava duruma gelen PUBG, kampanyadan evvelce Microsoft Store’da 118 TL’ye satılıyordu, fakat elinizi acele tutmanızda yarar var; çünkü Microsoft’un bu özel faaliyeti 11 Kasım’da sona erecek.

Etkinlik kapsamında bedava olan bütün oyunlar Xbox Live üyeleri amacıyla mağazada listelenecek. PUBG’yi bedava olarak konsolunuza indirmek amacıyla yapmanız gereken tek şey ise oyunun mağaza sayfasına giderek indirme butonuna tıklamak. Hem de oyunu bir kere indirdiğinizde hayat boyu bedava olarak oynayabileceğinize de belirtelim.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.