Header Ads

Son Haberler
recent

En İyi 10 Bilgisayar Oyunu




En İyi Pc Oyunları


1.Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain:

Hikaye Groun Zeroes’in 9 yıl sonrasını anlatıyor. Big Boss kaldığı komadan uyandığında bir kolunun olmadığını görür.O sırada hastane saldırıya uğrar Boss haytını kaybedecekken yanındaki hasta onu kurtarır.Boss’la diğer hasta hastaneden kaçmaya çalışırken arkalarından iki tane canavar onları kovalar.İkili kaçarken patlama olur ve ikinci hasta kayıp olur… Hikaye böyle başlamaktadır.




















2. Assassin's Creed Origins

Cleopatra’nın kardeşi Ptolemy XIII’ün Mısır’da hüküm sürdüğü sırada geçiyor. Kaosa hapsolmuşken  Mısır’ı, bir isyancı rolünde Bayek ile birlikte kurtarmaya çalışıyoruz. Diktatör bir kötü karakter, bağımsızlık uğruna her şeyi yapmaya göze alan iyi ana karakter ve savaşa sürüklenmekte olan bir medeniyet… 


















3. XCOM 2


XCOM: Enemy Unkown ve Enemy Within’de mücadelesini verdiğimiz o savaşı  kaybetmiş durumdayız oyunun daha başında XCOM projesi ve projeyi destekleyen konsey dağılmış, ekibimizin bir kısmı ölmüş,bir kısmı da saklanmıştır.Bu sırada uzaylıların önündeki en büyük engel kalkınca uzaylılar  iyiden iyiye insanlığı asimile etmeye başlamış.  Ancak “gizlenmekte” olan bir avuç eski XCOM üyesinin bunun böyle devam etmesini izlemeye hiç niyeti yok. Bu yüzden de o büyük yenilginin 20 yıl sonrasında, aldıkları bir istihbarat doğrultusunda son bir umutsuz operasyona girişiyorlar. İşte bu noktada oyuna biz dahil oluyoruz. 20 yıl önce XCOM birliklerini yöneten kumandan olarak bir kez daha bir avuç elit askerin yönetimini ele alıyor ve bu sefer gölgelerden savaşarak dünyamızı geri almaya çalışıyoruz.












4. GTA 5 

Los Santos’un ışıklı caddelerini, Blaine County’nin tozlu yollarını özlediniz mi? Efendim? Aranızda daha önce zaten gitmemiş olanlar da mı var? Daha iyi… Çünkü GTA V en iyi halinde geri döndü. 





















5. PlayerUnknown's Battlegrounds


Oyunda 100 oyuncu bir uçakla mevcut haritalar üzerinden geçerek istedikleri yere paraşüt ile atlıyor.indikten sonra yapılması gereken ilk şey her yeri arayıp en iyi silahları ve ekipmanları bulmak.Maç boyunca hayatta kalmak için diğer oyuncuları öldürmek gerekiyor.Maç sonunda kalan tek kişi maçı kazanıyor.




















6.The Witcher 3: Wild Hunt


Oyunun hikayesi en kısa haliyle “Ciri’yi bulmak” şeklinde özetlenebilir. Geralt bu oyunda maceraya ilk olarak Yennefer’i arayarak başlıyor. Ciri’nin küçüklüğünü gördüğü bir kabustan uyanan Geralt, gördüğü kabusu Vesemir’e anlattıktan sonra ikili yola koyuluyor. Hikaye böyle devam etmektedir.











7.F1 2017


 Bu oyun hakkında fazla söze gerek yok diye düşünüyorum.Yüksek gerçekçilik ve bu gerçekçiliğin yansıtıldığı sürüş deneyimi F1 2017 Grafikler de güzel olunca oyunun tadına doyamıyorsunuz.








 

8.Ghost Recon Wildlands


Ghost Recon Wildlands hikayesi bizleri Bolivya’ya götürüyor ve burada bulunan devasa Santa Blanca kartelini çökertmeye çalışıyoruz. Oyun önümüze bir liste koyuyor ve büyük patrona ulaşmadan önce aşmamız gereken kişileri bizlere gösteriyor. Bu insanları araştırmalı, haklarında bilgi sahibi olmadı ve en nihayetinde kartelin derinlerine sızmalıyız.













9.Resident Evil 7


Resident Evil 7: Biohazard, 2017'nin ortalarında ve ABD'nin güneyinde, Dulvey isimli bir kasabada geçiyor. Oyun, Beginning Hour demosunun hemen ardından başlıyor. Resident Evil 7'de Ethan Winters isimli bir karakteri oynuyoruz . Ethan, kayıplara karışan eşi Mia'yı arıyor. Mia Winters tam üç senedir kayıp ve yetkililerce öldüğü tahmin ediliyor. 











10.FIFA 18


Eğer futbol seviyorsanız FIFA 18 şu an için satın alabileceğiniz en iyi futbol oyunu olacaktır.





Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.