Header Ads

Son Haberler
recent

Instagram'da Nasıl Takipçi Kazanılır

instagram-fenomenSon dönemlerin en popüler Sosyal Medya sitesi Instagram'da herkes tanınmak bir şeyler yapmak belirli takipçi sayılarına ulaşmak istiyor, bu gün sizlere bu hedeflere nasıl ulaşabileceğinizi göstereceğiz.
Öncelikle hesabınıza zamanında hile yaptıysanız o hesabı kapatın çünkü ondan size hayır gelmeyecek.. hemen ardından ter temiz hiç bir şey yapılmamış bir hesap açın. Gerekli ayarlarmalar yapıldıktan sonra gelin asıl konumuza geçelim;

Instagram'da Takipçi Nasıl Kasılır
Instagram da bir kaç takipçi kazanma/kasma yöntemi var, GT yaparak ve Reklam vererek, Reklam verme işini pek yapmasalar da onların da getireceği kitle oldukça yüksek ancak biz bu gün ona değil de parasalar olarak pek bir şey hatta hiç bir şey istemeyen bir yönteme geçelim. GT yapmak.
Evet GT, Belki sizler de büyük sayfaların altında görmüşsünüzdür GT, GÖREN DÖNSÜN tarzı yorumları bunların hepsi takipçi kasmak için yapılan yorumlar, kendi aralarında anlaşma biçimi diyebiliriz, peki biz bu olaya nasıl dahil olacağız;

Büyük sayfaların genelini takip etmeye başlayın, Örnek Olarak Çağrı Taner, Çağrı Taner hesabını takibe alıp gönderilerini beğeniyoruz eskileri beğenmenize gerek yok yenileri beğenin ve gönderilerinin altına "GT, GÖREN DÖNSÜN, TAKİP EDİN" Tarzı yorumlar atın.
Kullanıcılar yorumlarınızı gördükçe sizi takip etmeye başlayacak ama siz de onları takip edin çünkü takibe takip, ilerde onları takipten çıkartacağız kalanlar bizim olacak.

İlk 1.000 Takipçiye kadar bu şekilde devam edin, 1.000 takipçiden sonra SFS dediğimiz olaya başlayın. Peki SFS nedir?

SFS NEDİR?
SFS Karşılıklı sayfa paylaşımı demektir, Instagram da karşılıklı olarak stort paylaşacaksınız, Siz onların hesabını onlar sizin hesabınızı paylaşacak. Bu saye de hem onlar kazanacak hem sizler de kazanacaksınız.
bu şekil de 3.000 Takipçi olun, tabi bu süre de GT yapmaya devam edin. 3.000 Takipçi sonrasında aktif paylaşım yapın, Ana sayfanız da ki gönderileri beğenin sonrasında takipçiler kendisi gelecektir.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.